En Nou Kappers Haarlem

"Ik wil een plek creeren waar je niet alleen voor een nieuw kapsel komt maar ook waar je je zelf kan zijn en leuke mensen ontmoet en waar het vooral gezellig is."

Jeffrey Vergers - eigenaar/oprichter


En Nou Kappers & Barbiers
Leidsestraat 20a Zwart
2013 XK HAARLEM

Jeffrey

Oprichter & eigenaar

Ron

Barbier, kapper en masseur

Gina

knippen kleuren styling balayage haarverlenging

Margot

De all-round kapster en visagist die bij u thuis komt!

Katinka

Kapper/Barbier

Susanne

All-round kapster

Olaplex Nieuw bij kapsalon Ennou.

Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie. Olaplex herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die beschadigd haar heeft.

Wat doet het?
Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vòòr keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.

Hoe werkt het?
Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, vonden een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt, zonder olie en siliconen, die gebroken zwavelbruggen van het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt. Dit wordt bereikt door het gebruik van Olaplex Bond Multiplier No. 1 die rechtstreeks aan de kleuring wordt toegevoegd. Na het uitspoelen breng je Olaplex Bond Perfector No. 2 aan welke 10 minuten intrekt. Mee naar huis gaat Hair Perfector No. 3 (zeven behandelingen) om thuis één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken.

Salonbehandeling vanaf €15,-, thuisproduct No.3 €25

Olaplex is geschikt voor alle haartypes en kan toegevoegd worden aan alle kleurmerken. Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.